Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Πώς να επιλέξετε Άρωμα

Το άρωμα θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας. Η επιλογή των αρωμάτων πάντα εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες και συνθήκες, υπάρχουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στη διάθεσή σας για να ρίξετε μια ματιά σε αυτό. 

Άρωμα έχουν ακριβώς το ίδιο άρωμα μπορεί να αντιδράσουν διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ως εκ τούτου, κρίνεται σκόπιμο να μην επιλέξει ένα άρωμα μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει το άρωμα σε κάποιον άλλο. Fragrance των αρωμάτων αλληλεπιδρά με διαφορετικό τρόπο κάθε άτομο είναι φορέας χημεία.

Μην προσπαθήσετε να επιλέξουν sniffing σας άρωμα από το μπουκάλι. Προσπαθείτε πάντα να εφαρμόζεται το άρωμα του καρπού και να σας επιτρέψει να αναπτύξουν το άρωμα. 
Μετά την εφαρμογή των αρωμάτων δείγμα καρπό σας να περιμένει 10 λεπτά για αρώματα για την ανάπτυξη. Πηγαίνετε στο μέγιστο για 3 ή 4 δείγματα αρωμάτων σε μια στιγμή? Θα σε σώσει από τη σύγχυση. Είναι αρώματα έλαια που δίνουν τα αρώματα τους άρωμα. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση των αρωμάτων του πετρελαίου όσο μεγαλύτερη είναι η τελευταία θα αρωμάτων. 
Τα αρώματα που διατίθεται στην αγορά μπορεί να χαρακτηριστεί σε πέντε κατηγορίες όπως Άνθινες? Άνθινη αρώματα έχουν ισχυρές τάσεις της όμορφες αρώματα. Από τριαντάφυλλα σε γιασεμί με λεβάντα και πολύ καιρό η πιο δημοφιλής και διαδεδομένη αρώματα στον κόσμο. Είναι μεγάλη ως ασφαλής άρωμα αυτό είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, φύλα και ευκαιρίες. Έπειτα ακολουθεί το Φρουτώδη αρώματα, είναι γενικά πικάντικο και φρέσκο. Είναι αρκετά νεανική και κατάλληλα για θερμές καιρικές συνθήκες όσο και δροσερό. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που, όπως και κλασικά αρώματα, αλλά θέλουν επίσης να προσθέσετε μια μικρή κλίση. 

Επόμενο είναι ο Γούντι αρώματα, αυτά Χωματίλα κλήσης είναι το χαρακτηριστικό της ξυλώδη αρώματα. Τα αρώματα συνήθως χαρακτηριστικό τέτοιο όπως αρώματα σανταλόξυλο, και patchouli κέδρος, να δώσει ένα πλούσιο, φυσικό άρωμα. Άλλη κατηγορία είναι οι Πράσινοι? Το πράσινο αρώματα έχουν ήχους που θυμίζουν περισσότερο κομμένων χόρτων και τραγανούς άνοιξη ανάπτυξη. Έχουμε μερικά από τα ίδια τα ανατολίτικα αρώματα, όπως αρώματα, αλλά είναι κατά πολύ ελαφρύτερα και κατάλληλο για casual ενδυμάτων, καθώς και το βράδυ και τη φθορά των επιχειρήσεων. 


Είναι γενικά funky και σύγχρονης αρώματα ότι είναι οι πλέον κατάλληλες για νεότερους και sportier άτομα και μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιπτώσεις. Επόμενο είναι το ένα από τα πιο δημοφιλή Oriental, αυτά τα αρώματα είναι το ισχυρότερο όλων των αρωμάτων. Sensual τόνους και υπονοούμενα πλούσια συχνά κάνουν πολύ βαρύ για τα μείγματα, αλλά συμπληρώνονται από το πρόστιμο των γλυκά αρώματα βανίλιας, μόσχου, πολυτελή λουλούδια και ανατολίτικα ρητίνες. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από υπο-κατηγορίες, σε περίπτωση πολλαπλής κλήσης πάνω από τη δημιουργία περισσότερων πολύπλοκα αρώματα. 

Ένα άρωμα που αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντα σας, τον τρόπο ζωής και της προσωπικότητας μπορεί να είναι διαχρονικό. Είναι πολύ σημαντικό για σας να επιλέξετε ένα άρωμα που αντικατοπτρίζει και μείγματα και με τη δική σας προσωπικότητα, καθώς και με το σώμα σας χημεία. Δεν είναι ένα πολύ δύσκολο έργο αλλά είναι μια χρονοβόρα ένα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αναπτύξετε ντουλάπα σας άρωμα φορεσιά ντουλάπα σας σαν να έχουν τα διαφορετικά αρώματα που ταιριάζουν σε διαφορετικές περιπτώσεις, τις εποχές και διαθέσεις. Θα κάνει μεγάλη αίσθηση, σκεφτείτε αυτό. Ελπίζω τώρα έχετε μάθει πώς να επιλέξει ένα άρωμα για τον εαυτό σας


Δεν υπάρχουν σχόλια: