Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Νανοχρυσός & Μετάξι.Η Πραγματοποίηση του Ονείρου της Αιώνιας Νιότης

Άλλη μια νέα επανάσταση στην αντιγηραντική περιποίηση, μια νέα προστατευτική ασπίδα ενάντια στην πρόωρη γήρανση του δέρματος, από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας: Το σύμπλεγμα των συστατικών χρυσός και μετάξι προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA.
Χρησιμοποιούμε για πρώτη φορά τις πολύτιμες πρώτες ύλες, χρυσό και μετάξι, σε μέγεθος νανοσωματιδίων και επιτυγχάνουμε μια επαναστατική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα, να απορροφούνται σχεδόν 100% οι υπεριώδεις ακτίνες UVA στις οποίες οφείλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Αναστέλλει τη γήρανση της επιδερμίδας η οποία αποκαλείται και φωτογήρανση. Οι βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UVA διεισδύουν κάτω από τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος και καταστρέφουν τον συνδετικό ιστό ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας. Οι υπεριώδεις ακτίνες μπορούν να παρομοιαστούν με έναν "βομβαρδισμό" ο οποίος βλάπτει τις ίνες κολλαγόνου και προκαλεί την δημιουργία ελεύθερων ριζών. Οι ίνες κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου σκληραίνουν, χάνουν την ελαστικότητα τους και εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες. Οι πρώτες ύλες νανοχρυσός και μετάξι λειτουργούν αφενός ως φράγμα για τις υπεριώδεις ακτίνες UVA, παρεμποδίζοντας την δημιουργία ελεύθερων ριζών και αφετέρου ως υποστήριξη για την αναδόμηση του κολλαγόνου από το ίδιο το σώμα. Το σύμπλεγμα χρυσός και μετάξι απορροφά τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και αποτρέπει την δημιουργία ελεύθερων ριζών, ενώ το μετάξι ενεργοποιεί επιπλέον την σύνθεση του κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό. Ο χρυσός "προσκολλάται" στο μετάξι και μεταφέρεται στις ίνες κολλαγόνου. Σαν δίχτυ περικλείει την δομή του κολλαγόνου και την περιβάλλει σαν "βαμβάκι".Η δράση του συνδυασμού χρυσού και μεταξιού, έχει αποδειχθεί μέσω εντυπωσιακών πειραμάτων. Καλλιεργήθηκαν ζωντανά κύτταρα τα οποία στη συνέχεια εκτέθηκαν σε εντατικότατες υπεριώδεις ακτίνες. Το σύνολο του κυτταρικού μηχανισμού καταστράφηκε. Στη συνέχεια προστέθηκε χρυσός και μετάξι στη βάση, τα κύτταρα εκτέθηκαν εκ νέου στις υπεριώδεις ακτίνες και το αποτέλεσμα: Οι λειτουργίες των κυττάρων διατηρήθηκαν. Βέβαια δεν κατέστη μέχρι σήμερα τεχνολογικά δυνατόν να αφήσουμε τις ιδιότητες από χρυσό και μετάξι να δράσουν πιο βαθιά την επιδερμίδα. Με τη βοήθεια της Νανοτεχνολογίας (1 Νανόμετρο =0,000001mm), δημιουργήσαμε πρώτοι μια δραστική σειρά κατά της πρόωρης γήρανσης. Φυσικά δεν πρέπει να πάψουμε να χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα, για το λόγο ότι οι αντηλιακές κρέμες έχουν έναν δείκτη προστασίας, ο οποίος φιλτράρει επιπλέον και τις υπεριώδεις ακτίνες Β (UVB), οι οποίες ευθύνονται για το μαύρισμα της επιδερμίδας καθώς και τα επίπονα εγκαύματα.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι:
" Νανοχρυσός και μετάξι διατίθεται αποκλειστικά από εμας" Διαρκής προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες Α (UVA) διασφαλίζεται μόνο με τη συνεχή χρήση" Η ροζ-βιολετί απόχρωση αποτελεί σύμβολο ποιότητας" Χρυσός και μετάξι σε μέγεθος νανοσωματιδίων απορροφούνται από το δέρμα και το αναδομούν" Συνίσταται η έγκαιρη πρόληψη, ώστε να μειωθούν τα σημάδια της φωτογήρανσης." Υπεριώδεις ακτίνες Α επιβαρύνουν την επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας" Ήδη κατά τον καθαρισμό διοχετεύονται νανοσωματίδια στους ανοιχτούς πόρους
ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ *Προετοιμάζει την επιδερμίδα πρωί και βράδυ για την Nανο- περιποίηση. Οχρυσός και το μετάξι εισχωρούν στην επιδερμίδα.
ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ Ιδιαίτερα πλούσια λοσιόν. Με ελαφρώς ροζακί χρώμα επειδή τα νανοσωματίδιαχρυσού κάνουν μία βιολετή αντανάκλαση.
ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣΤο Uvinul A Plus* δρα ως εξωτερικός προστατευτικός μανδύας που προστατεύειτην επιδερμίδα από την UVA ακτινοβολία. Το Aglycal (Phyto-complex) αναστέλλει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.
ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣΤο συστατικό SYN-COLL**, υποστηρίζει την ανάπλαση της επιδερμίδας βελτιώνοντας την ελαστικότητά της.o Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνουo Αναδομεί και προστατεύει την επιδερμίδα
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: